Informatie over onze grote wandkleden

Alle wandkleden in onze shop hebben een breedte van 3 meter en een hoogte van 1.80 meter. Sommige wandkleden worden verticaal opgehangen, dus dan is het net andersom :)

Ze worden geleverd met vier klemmetjes die je aan de hoeken kunt bevestigen. Deze klemmetjes hebben een bevestiging met vier dunne, maar sterke spijkertjes die minimale sporen op je muur of plafond achterlaten als je het wandkleed weer zou willen verwijderen. Met één flinke hamertik zit het klemmetje vaak al stevig genoeg vast om je grote wandkleed op te kunnen hangen.

Materiaal

Onze wandkleden zijn gemaakt van polyester. Dat is een dunne kunststof die niet makkelijk kreukt, en als er toch een kreukel of vouw in zit is die er gemakkelijk uit te strijken. Polyester is een lichte, slijtvaste soort textiel die wel gemaakt lijkt om er afbeeldingen op te drukken.
Je zou het bijna soepel papier kunnen noemen, zo helder blijven de kleuren en zo scherp blijven de lijnen die je erop print. Een ideale ondergrond dus om een groot wandkleed van te maken dat voor jaren en jaren je kamer opfleurt.

De kleden in onze webshop zijn onderverdeeld in vele categorieën. Natuurlijk hebben we allerlei plaatjes van voor de hand liggende zaken zoals mooie vakantieoorden en (moderne) kunst, maar ook afbeeldingen die je misschien niet direct in een wandkledenshop zou verwachten, zoals mandala’s en graancirkels, komen aan bod.

Vind je bij ons toch niet waar je naar op zoek bent? Stuur ons een berichtje via de contactpagina of mail en doe gewoon een verzoekje of suggestie. Grote kans dat we ermee aan de slag gaan en binnen een paar dagen al een dergelijk groot wandkleed hebben toegevoegd aan de webshop. Wij lijken soms wel net zo flexibel als het materiaal waarop we onze wandkleden printen :)

Zo goedkoop?

Ja, dat heb je goed gezien: de grote wandkleden in ons assortiment kosten maar 29,95 euro. Daarmee zijn we goedkoper dan vrijwel alle andere shops online. Wij vinden het namelijk niet nodig om de hoofdprijs te vragen voor onze producten (de tijden zijn al duur genoeg, toch?) en bovendien hebben we geen dure fysieke shop om te onderhouden. Alles wordt online afgehandeld. Daarom houden we de prijzen gewoon graag zo laag mogelijk.

De klanttevredenheid, vraag je? Tja, daarmee zit het blijkbaar ook wel snor, want we krijgen maar hoogstzelden een wandkleed teruggestuurd. En als dat toch gebeurt, wordt het wandkleed direct nagelopen op beschadigingen en vlekken van de klant en als dat in orde is, wordt het aankoopbedrag binnen een paar dagen weer teruggestort. Retourneren kan binnen 30 dagen (verzendkosten worden door ons niet vergoed) en het adres om een retourzending naartoe te sturen vind je hier.

We hebben twee verschillende zoekfuncties op onze site. Als je de donkere zoekfunctie rechts bovenaan de pagina gebruikt, krijg je een overzicht net zoals op de homepagina, met alle plaatjes en titels in rijen naast elkaar geschikt. Als je echter de lichte zoekfunctie linksboven gebruikt, krijg je de resultaten met grote plaatjes en hele omschrijvingen onder elkaar gepresenteerd. Maar net wat je fijner vindt!

Kleine aankoop, groot effect

 

Mensen die nog nooit een groot wandkleed aan hun muur gehangen hebben, zijn soms enigszins verbaasd over de uitstraling die zo’n enorme afbeelding heeft op de sfeer van hun kamer. Je kunt er letterlijk niet omheen, iedereen die de ruimte binnenkomt zal zijn ogen als vanzelf op het plaatje vestigen en er vaak ook iets over zeggen. Het zegt dus echt iets over jou wat je ophangt en vaak zullen de gesprekken die je met mensen voert hier in eerste instantie ook over gaan (leuke ijsbreker). Denk dus goed na wat voor boodschap jij de wereld in wilt sturen!

Dit geldt voor privéruimtes, maar wat dacht je van werkruimtes zoals yoga-studio’s, behandelpraktijken of een kantoor? Ook daar kun je qua sfeer soms bijna toveren als je er een tot de verbeelding sprekend groot wandkleed ophangt. En die inspiratie geeft mensen vaak weer levenslust en nieuwe energie, dus ook hier kan de impact van de afbeelding bijna net zo groot zijn als het kleed zelf!

Veel mogelijkheden

Tot slot willen we nog iets zeggen over de veelzijdigheid van onze wandkleden. Nee, daarmee bedoelen we niet dat we ze aan beide zijden kunnen bedrukken, maar wél dat je ze niet alleen als wandkleed of plafondkleed kunt gebruiken. Polyester is namelijk zo’n handig, sterk materiaal, dat ze het ook prima doen als tafelkleed, bankkleed of sprei over je bed (ook wel plaid of grand foulard genoemd).

Kortom, redenen genoeg om eens aan groot wandkleed te denken als je je leefruimte wat spannender of fleuriger wilt maken, toch? Wij staan te allen tijde voor je klaar om je van dienst te zijn. En de wandkleden worden verstuurd als brievenbuspakketje, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven :)

Wij wensen jou alvast veel plezier met je wandkleed!

Groot wandkleed
Groot wandkleed